Huisartskliniek Elst

Cosmetische en Chirurgische behandelingen

Veilig en vertrouwd bij de huisarts

ONZE WEBSITE IS VERNIEUWD!
Belangstelling? >>>>

Korting

Nieuwe Aamsestraat 26 C

6662 ND Elst (Gld)

Tel:

06-22529574

NVVCCG

 

 
 

VERGOEDING

Vanaf januari 2017 wordt in sommige gevallen ook de bovenooglidcorrectie vergoed vanuit de basisverzekering. Deze uitbreiding is geadviseerd door Zorginstituut Nederland en overgenomen door Minister Schippers, maar slechts een beperkt aantal mensen komt hiervoor in aanmerking. Wanneer komt u in aanmerking voor een vergoeding? Wat zijn de voorwaarden? Wij informeren u graag over deze wijziging.

Vergoeding bovenooglidcorrectie: hoe zit het?

De zorgverzekeraar vergoedt de ooglidcorrectie niet zomaar. Er moet sprake zijn van een ingreep uit medische noodzaak. De criteria hierbij zijn als volgt:

 

Om in aanmerking te komen voor vergoeding, moet u dus nog steeds aan strenge eisen voldoen. In de praktijk betekent dit dat u ook in 2017 waarschijnlijk zelf de kosten moet dragen. Daarom biedt Kliniek Elst u de bovenooglidcorrectie voor een eerlijke prijs: €595,- voor beide oogleden.

Let op: Kliniek Elst heeft geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Mocht u van mening zijn dat u in aanmerking komt voor vergoeding, dan is dit aan uzelf om dit met uw zorgverzekeraar te regelen. Het is belangrijk om dan ook te vragen of de ingreep door een gespecialiseerde huisarts uitgevoerd mag worden. U betaalt de ingreep zelf en ontvangt een factuur die u vervolgens bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Wilt u meer weten over de bovenooglidcorrectie?

Maak dan direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel nu voor

GRATIS

consult

06-22529574

Naam
Telefoon
E mail adres 

of stuur een sms bericht

SMS

FB