Huisartskliniek Elst

Cosmetische en Chirurgische behandelingen

Veilig en vertrouwd bij de huisarts

ONZE WEBSITE IS VERNIEUWD!
Belangstelling? >>>>

Korting

Nieuwe Aamsestraat 26 C

6662 ND Elst (Gld)

Tel:

06-22529574

NVVCCG

 

 
 

PRAKTIJK VOORBEELDEN

Huisartskliniek Elst  

Kraaienpootjes ontstaan door overactiviteit van de oogkringspier.
Behandeling met Botox zorgt ervoor dat de oogkringspier zich ontspant zodat de kraaienpootjes vervagen en vaak zelfs helemaal verdwijnen. Effect treedt 2 dagen na de behandeling op.

     
Huisartskliniek Elst  

Fronsrimpels ontstaan door overactiviteit van de fronsspieren (musculus corrugator en musculus procerus). Deze spieren trekken samen als we boos kijken. Als ze samentrekken zal de huid hiertussen plooien zodat er verticale rimpels tussen de wenkbrauwen verschijnen. Effect treedt 2 weken na de behandeling op.

Huisartskliniek Elst
     
Huisartskliniek Elst  

Diepe neuslippenplooien maken uw gelaat smaller, scherper en langwerpiger en geven een strenge uitstraling aan uw gelaat. Zeker als er ook fronsrimpels aanwezig zijn.

Door een behandeling van de neuslippenplooi wordt uw gelaat minder scherp en minder streng. Effect behandeling direct zichtbaar.

     
Huisartskliniek Elst  

De marionetlijn ontstaat met het ouder worden door de inwerking van de zwaartekracht. De marionetlijn wordt oppervlakkig opgevuld, waarna de behandelde zone gemodelleerd door een massage. Vaak wordt een behandeling van de marionetlijn gecombineerd met een behandeling van de neuslippenplooi. Effect behandeling direct zichtbaar.

     
Huisartskliniek Elst  

Verslapping van de kaaklijn (hamsterwangen) op basis van volumeverlies als gevolg van het ouder worden, kan met een huidvuller op een natuurlijke manier hersteld worden. Effect behandeling direct zichtbaar.

     
Huisartskliniek Elst  

Een deuk op de overgang tussen neus en wenkbrauwen of een bult op de neusrug worden vaak als storend ervaren. Met huidvullers kan de neus in model worden gebracht. Effect behandeling direct zichtbaar.

     
Lippen  

De lippen kunnen goed worden opgevuld en vergroot met huidvullers. Effect behandeling direct zichtbaar.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel nu voor

GRATIS

consult

06-22529574

Naam
Telefoon
E mail adres 

of stuur een sms bericht

SMS

FB